Werken bij Van Duijnen Horeca Service

Welkom bij Van Duijnen! Vanuit onze thuisbasis in Almere werken circa 60 collega’s aan het bedienen van klanten in de horeca met als doel, samen leveren we de beste (technische) oplossingen voor onze klanten door heel Nederland.

“Wij bieden altijd de best mogelijke oplossing, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun zaak en hun gasten.”

Paul Kragten
Directeur Van Duijnen

Van Duijnen Horeca Service is marktleider op het gebied van dranktechnische installaties in de horeca. We leveren tap- en koelinstallaties inclusief tapautomatisering voor horecaondernemers. Samen met onze klanten halen we maximaal rendement uit de bar. Met referenties als ZiggoDome, Cafe Le Journal, de A’DAM toren en bijvoorbeeld Two Chefs Brewing zie je Van Duijnen installaties terug in de gehele Nederlandse horeca.

Werken bij Van Duijnen betekent veel vrijheid en verantwoordelijk in jouw dagelijkse werk. Onze collega’s zijn ambitieus en gedreven om samen de beste oplossingen te leveren voor klanten. We vragen veel maar daar krijg je ook het nodige voor terug.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in ons Personeelshandboek. Van Duijnen heeft een eigen functiehuis en een salarishuis, dat regelmatig wordt getoetst op marktconformiteit. Onze arbeidsvoorwaarden zijn waar nodig afgestemd op specifieke functies. Heb je een interessante vacature gezien? Onze arbeidsvoorwaarden staan gespecificeerd per vacature.

Onze cultuur

Wij geloven dat kennis van zaken en passie voor je vak bepalend zijn voor het succes van Van Duijnen. Onze open, handen-uit-de-mouwen-cultuur nodigt medewerkers uit om mee te denken over beleid en inventieve klantoplossingen. Professioneel, informeel, mensgericht, aandacht voor persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling én een goede balans tussen werk en privé. Dat is werken bij Van Duijnen in een notendop.

Diversiteit

Het erkennen en waarderen van verschillen tussen personen is een belangrijk thema, zowel in de maatschappij als voor Van Duijnen. Hoe maken we gebruik van een diversiteit aan karakters en talenten? Hoe zorgen we voor gelijke kansen?

Wij streven naar een diverse samenstelling van onze teams. Niet alleen in de verhouding man/vrouw, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld afkomst, leeftijd of persoonlijkheid. We bieden in het kader van de participatiewet actief kansen aan werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Ons doel is om elkaar te versterken en blijvend te verbeteren. Wij geloven dat dat niet alleen goed is voor onze bedrijf, maar ook voor onze klanten.

Die diversiteitsgedachte vind je concreet terug in onder andere het aanbod van interne trainingen, de mogelijkheid om parttime te werken, individuele begeleiding rond werk en zwangerschap en diverse loopbaantrajecten.

Over Van Duijnen Horeca Service: marktleider in dranktechniek

Horecaondernemers willen op de eerste plaats met hun gasten bezig zijn. Dat houdt in dat zij zo min mogelijk zorgen willen hebben van hun apparaten en installaties. Als toonaangevende dienstverlener voor drankverstrekkende horeca ontzorgen wij horecaondernemers al jarenlang op elk vlak. Of het nu gaat om tapautomatisering, tapinstallaties, drankenkoeling, service of onderhoud; wij bieden altijd de best mogelijke oplossing, zodat onze klanten zich kunnen focussen op hun zaak en hún gasten.

Klanten uitdagen met slimme oplossingen

Maar we denken verder. Door continu te zoeken naar hoe we zaken beter kunnen organiseren en realiseren. Door verder te kijken dan alleen de tastbare installaties of apparaten. En door buiten de gebaande paden te durven treden. We zijn nieuwsgierig en hebben een eigen visie. Op de markt, op hoe dingen beter kunnen en hoe we slimmere oplossingen kunnen bieden. Dat uit zich in nieuwe inzichten als het gaat om het verbeteren van het rendement van horecazaken, door meer besparingen en slimmere inkoop. En juist doordat we klanten ook uitdagen hier meer mee te doen, weten zij ons te waarderen.

Waarde toevoegen en het verschil maken

Onze jarenlange kennis en expertise staan garant voor kwaliteit, zowel in de producten die we installeren als in onze service. Altijd de beste oplossing bieden, dat is waar we elke dag naar streven. We willen iets betekenen voor onze klanten, daar waar het werkelijk impact heeft op hun business. Daarom durven we ook zeker de discussie aan te gaan, maar altijd in het belang van de klant: constructief en transparant. Klanten kunnen ons blind vertrouwen, ze weten wat ze van ons kunnen verwachten en ze kunnen altijd op ons rekenen. Dat vormt de basis voor langdurige klantrelaties en ambassadeurschap bij klanten. Hier lees je enkele van hun verhalen: https://www.vanduijnenhoreca.nl/referenties/

Kortom, bij Van Duijnen Horeca Service willen we het verschil maken voor de horecaondernemer. Met succesvolle projecten, die waarde toevoegen in het hart van hun zaak. Dat is onze missie, en dat maakt ons trots.

De drijfveren van Van Duijnen Horeca Service

Uitdagen

We durven buiten de gebaande paden te treden. Vanuit onze expertise dagen we onze klanten uit en bedenken we innovatieve oplossingen die waarde toevoegen aan hun bedrijf.

Expertise inzetten

We streven altijd naar de beste oplossing; alleen dat is goed genoeg voor ons. Dat lukt omdat we weten waar we het over hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we onze klanten diversiteit en kwaliteit bieden op het hoogste niveau.

Sympathiek & betrokken

Van Duijnen Horeca Service is een transparante partner in business. We blinken uit in het ontzorgen van klanten. Ons woord is ons woord, no matter what. Dat zorgt ervoor dat men het prettig vindt om zaken met ons te doen. Klanten vertrouwen ons en waarderen ons. En dat koesteren we.

Gedrevenheid

We willen écht impact maken met succesvolle projecten. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden, zetten we door waar anderen afhaken en doen we alles om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van onze klanten. En daar zijn we best een beetje trots op.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons geen hype, maar een vanzelfsprekend onderdeel van onze dagelijkse bedrijfsvoering. Wij doen graag iets terug voor de omgeving waarin we werken en wonen. Wij richten ons daarbij op twee pijlers:

Duurzaam ondernemen 

  • Groen wagenpark
  • CO2 neutraal gebrande koffie
  • Volledige compensatie CO2 uitstoot
  • Duurzame koffiehoek
  • Grondstoffen Collectief Almere
  • EcoVadis Gold Status

Bijdragen aan de samenleving 

  • Bedrijvenambassadeur Oxfam Novib
  • Max Havelaar keurmerk
  • Samenwerking Tomin Groep

Wil je meer weten over onze initiatieven? Je kan deze informatie terugvinden op onze bedrijfswebsite www.vanduijnenhoreca.nl

 

Waarom werken bij Van Duijnen Horeca Service?

Informele werksfeer

Ruimte voor groei en ontwikkeling

Werken aan gave projecten

Verder kijken
naar andere vacatures?

Wil je ons beter leren kennen?
Ik vertel je graag meer!

Wendy de Droog

Jouw contactpersoon bij Van Duijnen Horeca Service

neem contact op

vacatures@vanduijnen.nl
036-5387924